mark1
mark2
mark3
mark4
mark5
Mark-och-anlÀggning-1
Mark-och-anlÀggning-2
Mark-och-anlÀggning-3
Mark-och-anlÀggning-4

Jobba hos oss

Just nu har vi en ledig tjänst!

Vi växer och söker nu en platschef till vårt team!đŸ‘·đŸŒ Är du driven, kommunikativ och redo för nya utmaningar? Då tror vi att du kan vara rätt person för att utvecklas tillsammans med oss på SM Entreprenad.

‌ Känner du någon som skulle passa perfekt för den här rollen? Om du tipsar oss om en person som sedan leder till en anställning får du just nu en Ipad till ett värde av 5000kr! ✅

Varmt välkommen att kontakta oss med din ansökan eller tips på person vi borde kontakta till info@smentreprenad.se!⭐

 

 

Vi är väldigt stolta över våra medarbetare som med sin kompetens och kunskap dagligen levererar ett mervärde till våra kunder. Inom SM Entreprenad AB arbetar vi medvetet och långsiktigt tillsammans med dig för att du ska utveckla din kompetens. Vi på SM Entreprenad AB har en gemensam uppgift. Var och en av oss ska med kompetens, glädje och gott omdöme bidra till att göra våra kunder nöjda, skapa säkra arbetsplatser samt se till att skapa en hög trivsel på våra arbetsplatser. För att jobba hos oss behöver du dela vår gemensamma värdegrund:

Schyssta företaget – ärlighet, förtroende & pålitlighet ska genomsyra allt vi gör.

Driftiga företaget – punktlighet, kompetens & engagemang ska uppfylla och överträffa kundens förväntningar.

Jordnära företaget – vi ska vara jordnära i två bemärkelser. Vi har ett jordnära arbetssätt med korta beslutsvägar samt att vi håller en bra dialog med våra kunder och leverantörer och på så sätt skapar goda relationer.

Vår värdegrund visar hur vi arbetar inom företaget. Vi förväntar oss även att våra leverantörer och underentreprenörer, som vi ingår samarbete med, arbetar utifrån och värdesätter dessa värdeord när de arbetar under SM.

Du är välkommen att skicka in en spontanansökan till info@smentreprenad.se så har vi tillgång till dina uppgifter ifall en passande tjänst skulle dyka upp.

När du skickar in en spontanansökan så samtycker du att SM Entreprenad lagrar dina personuppgifter i syfte att kontakta dig om en passande tjänst skulle dyka upp. Detta samtycke kan när som helst återkallas. När du söker jobb hos oss behandlas dina uppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning GDPR samt tillhörande nationell lagstiftning.