Våra tjänster

Mark och Anläggning

Mark och Anläggning

Med en omfattande maskinpark och kompetent personal kan vi utföra tjänster inom all typ av mark- och anläggningprojekt. Vi åtar oss allt från projektering till färdig produkt.
Läs mer
SM Service

Drift och underhåll

SM Entreprenad har en serviceavdelning som är specialiserade på drift och skötsel.

Vi har en hel maskinpark med ändamålsenliga miljömässiga maskiner samt utrustning för detta. Det innebär allt från VA-filmkamera, stora åkgräsklippare, läcksökningsutrustning till lövsugarvagnar.


Läs mer
Finplanering

Finplanering

Med vår breda kompetens och långa erfarenhet har vi vad som krävs för att färdigställa alla typer av ytor. Vi arbetar med allt från trädgårdar till större grönområden och industriområden.
Läs mer
Uthyrning

Uthyrning

Stockmattor
Vill ni köra med maskiner där marken inte bär eller behöver ni fördela ut trycket från erat fordon.

Spontlådor
Ska ni schakta där schaktväggarna inte står även om ni släntar rätt eller där det inte finns plats.


Läs mer
Startbild

Vi nyskapar och bevarar med varsamhet

SM Entreprenad AB är ett företag i anläggningsbranschen med över 60 års erfarenhet. Vi är det pålitliga, miljötänkande och effektiva företaget som med sin långa erfarenhet skapar kvalité och mervärden för våra kunder. Vi vågar påstå att vår miljökompetens ligger i topp när det gäller att bedriva ett anläggningsprojekt på smartaste miljömässiga sätt.

Vårt verksamhetsområde är främst Östergötland & Södermanland, men vi utför även arbeten i övriga Sverige.

Vi åtar oss allt från råmark till färdig produkt, där t ex ledningsbyggande, gator, betongarbeten, grundarbeten, mindre byggnationer samt park- och trädgårdsarbeten ingår.

Läs mer om oss
Byggföretagen
ISO 140001
ID06